owg

Technische Helpdesk

De technische helpdesk

De technische helpdesk is er voor de 'technische' vragen, bijvoorbeeld hulp bij installatie van onze software. Voor vragen over uw debiteurnummer of over de facturen kunt u contact opnemen met de administratie.
Contactformulier
Wanneer u een vraag of opmerking heeft voor onze technische helpdesk, kunt u deze indienen via onze 'ticketcenter' Deze vind u op: http://helpdesk.eduliga.com/open.php
 

Meekijken

Voor sommige problemen is het handig wanneer iemand van de helpdesk met u 'meekijkt'. Wij gebruiken hiervoor het programma 'Teamviewer'. Dit programma maakt het mogelijk om uw scherm met ons te delen en uw computer te bedienen. Dit lukt alleen wanneer u ons de unieke code met wachtwoord geeft. Ook ziet u gedurende deze sessie de hele tijd een melding dat er iemand meekijkt. Wij kunnen dus niet 'zomaar' meekijken wanneer u dit programma installeert. U vindt dit programma hieronder:

TeamViewer Klantmodule

Download en installeer dit programma zoals ieder ander programma. Na installatie vind u het programma terug in het startmenu. Start het programma. U vindt dan (onder het tabblad 'afstandsbediening') uw ID met wachtwoord.
Heeft u een ander besturingssysteem? Download de geschikte versie van teamviewer via de site: http://www.teamviewer.com/nl/download/

Contact met OWG

Administratie
E-mail: administratie@eduliga.com
Helpdesk
Heeft u technische ondersteuning nodig dan kunt u contact opnemen via e-mail: helpdesk@eduliga.com of het contactformulier.

Algemene vragen

Voor algemene vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op: 0645680007

Adres Stichting OWG

Stichting OWG
Refelingse Erven 161
5672 TD Nuenen
Copyright © 2018 Stichting OWG. Alle rechten voorbehouden.