owg

OJW (zaakvakken)

Toporama, een echte OWG-klassieker. Vele kinderen hebben de topografie van Nederland, België, Europa en de wereld met dit programma geoefend. Nog steeds is dit programma veel gedownload en gebruikt omdat het eenvoudig en effectief is. Er zitten verschillende oefeningen en niveaus in, zodat kinderen snel vertrouwd raken met de ligging van verschillende steden, rivieren en zeeën. Ook een spel, waarmee kinderen zo snel mogelijk met een vliegende schotel naar de verschillende plaatsen moet vliegen, ontbreekt niet! 
Euphoria is het trainingsprogramma voor de CITO-toets 'örientatie op mens en wereld'. Kinderen maken kennis met een niet-bestaand land: Euphoria. Ze worden getraind om zelf informatie te zoeken zodat ze de vragen kunnen beantwoorden. Dit programma kent 3 niveaus. Op niveau A oefenen kinderen met een hoogtekaart, inwoneraantallen, stadsplattegrond en openbaar vervoer. Op niveau B wordt er geoefend met geschiedenis 1 & 2, toerisme en verkeer + vervoer en op niveau C komen bijna alle onderdelen samen aan de orde ('algemeen')
OnderwijsTV is een online database met instructievideo’s voor de zaakvakken van het primair onderwijs: geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. Alle gebruikers van onze digitale leeromgeving Let’s Learn hebben automatisch toegang tot alle filmpjes van OnderwijsTV. De filmpjes werken op alle apparaten, dus ook op iPad & Tablet, en duren maximaal vijf minuten. Op dit moment zijn er meer dan 200 filmpjes beschikbaar voor groep 5 en 6. Dit aantal groeit continu. De instructievideo’s sluiten aan op de leerlijnen van de zaakvakken. Een geschikt filmpje kunt u gemakkelijk vinden. Als u bent ingelogd in de elektronische leeromgeving van Let’s Learn dan zoekt u eenvoudig filmpjes op met de knop ‘zoeken in de Mediatheek’. Ze komen bovenaan de lijst met resultaten te staan en zijn te onderscheiden van werkbladen door de blauwe onderkant van de icoontjes.

Contact met OWG

Administratie
E-mail: administratie@eduliga.com
 

Algemene vragen

Voor algemene vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op: 0613197677

Adres Stichting OWG

Stichting OWG
Dragonstraat 16
5044 HR Tilburg
Copyright © 2018 Stichting OWG. Alle rechten voorbehouden.