owg

Lees Je Mee

Omschrijving
'Lees je mee?' helpt de leerlingen om te spellen, woorden samen te stellen en hele zinnen te lezen. Het is een uitstekend hulpmiddel voor kinderen met leesmoeilijkheden. Geselecteerde woorden of zinnen worden hardop voorgelezen. In 'Lees je mee?' kunnen ook doc-bestanden worden ingebracht, zodat het mogelijk is om eigen tekst voor te laten lezen. De leerling kan meelezen doordat in kleur wordt aangegeven wat er wordt voorgelezen.
Speciaal voor deze jongere leerlingen is er ook een letterdoos in het programma ingebouwd, waarmee de kinderen woorden of zinnen kunnen maken en deze door de computer kunnen laten uitspreken. Op deze manier is het programma ook geschikt voor kinderen uit de laagstegroepen voor het ondersteunen van de ontluikende geletterdheid. Bij het invoeren van teksten via de letterdoos of het toetsenbord kan er voor gekozen worden deze letters te laten uitspreken.
Deze pagina uitprinten
 

Contact met OWG

Administratie
E-mail: administratie@eduliga.com
Helpdesk
Heeft u technische ondersteuning nodig dan kunt u contact opnemen via e-mail: helpdesk@eduliga.com of het contactformulier.

Algemene vragen

Voor algemene vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op: 0645680007

Adres Stichting OWG

Stichting OWG
Refelingse Erven 161
5672 TD Nuenen
Copyright © 2018 Stichting OWG. Alle rechten voorbehouden.