owg

LICOR- & OVSO-lijst

Omschrijving
LICOR-lijst is een programma voor de geautomatiseerde afname van twee toetsen van het Leids Interdisciplinair Centrum voor Onderwijs Research (LICOR) die gedragsaspecten van leerlingen in beeld brengen. Op basis van de scores en de - instelbare - kritische grens geven de programma's aan in hoeverre sprake is van probleemgedrag. LICOR-lijst doet aan de hand van 55 vragen uitspraken over acht gedragsaspecten van leerlingen. Deze aspecten variëren van antisociaal gedrag tegenover de leerkracht tot afhankelijk gedrag en teruggetrokkenheid. U kunt suggesties voor een individueel handelingsplan toevoegen. 
Daarnaast is er de OVSO-lijst. OVSO-lijst doet aan de hand van 25 vragen uitspraken over vier gedragsaspecten van kleuters: relatie met de leerkracht, omgang met andere kinderen, motivatie en zelfcontrole. In beide lijsten zijn er overzichten van de screenings per leerling, per groep/klas en per school in grafiekvorm. 
Deze pagina uitprinten
 

Contact met OWG

Administratie
E-mail: administratie@eduliga.com
Helpdesk
Heeft u technische ondersteuning nodig dan kunt u contact opnemen via e-mail: helpdesk@eduliga.com of het contactformulier.

Algemene vragen

Voor algemene vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op: 0645680007

Adres Stichting OWG

Stichting OWG
Refelingse Erven 161
5672 TD Nuenen
Copyright © 2018 Stichting OWG. Alle rechten voorbehouden.