owg

Beginnend spellen

Welke klinker is speciaal geschreven voor remedial teaching aan anderstaligen. Doel van het programma is het leren omgaan met klinkers. Het bevat 160 plaatjes waarmee op verschillende manieren het onderscheid tussen lange en korte klinkers, en andere op elkaar gelijkende klinkers geoefend wordt. De oefenmogelijkheden zijn o.a. woorden lezen, klinker kiezen en klinker invullen. Het programma is zodanig van opzet dat het ook door oudereleerlingen niet als kinderachtig wordt ervaren.
De Taalfanfare groep 4 is bedoeld voor de kinderen van eind groep 3, begin groep 4. Het biedt oefeningen op zowel visueel als auditief gebied en heeft een enorme variatie aanoefeningen. Er kan zelfs lesstof worden toegevoegd.Het programma oefent voornamelijk tweelettergrepige woorden.
De leerkracht kan opdrachtenreeksen bepalen voor een hele groep tegelijk of per individueel kind. Omdat de oefeningen weinig uitleg vragen, kan het programma uitstekend worden gebruikt om de kinderen zelfstandig te laten werken.
De Taalfanfare groep 3 is bedoeld voor de leerlingen die net leren lezen. Het biedt oefeningen op zowel visueel als auditief gebied en heeft een enorme variatie aanoefeningen. Er kan zelfs lesstof worden toegevoegd.Het programma oefent voornamelijk éénlettergrepige woorden.
De leerkracht kan opdrachtenreeksen bepalen voor een hele groep tegelijk of per individueel kind. Omdat de oefeningen weinig uitleg vragen, kan het programma uitstekend worden gebruikt om de kinderen zelfstandig te laten werken
Met 'lange en korte klinkers' oefenen kinderen de spelling van woorden met een lange of korte klinker in een open en gesloten lettergreep.
Letterregen is een programma dat veel in de Remedial Teaching wordt gebruikt. Leerlingen krijgen de letters of de lettergrepen achtereenvolgens gepresenteerd. Daarna moeten zij het hele woord typen of uit een lijst selecteren. In de laatste twee oefeningen wordt het hele woord ineens gepresenteerd.
Dit programma is ook geschikt voor op de brailleleesregel.

Contact met OWG

Administratie
E-mail: administratie@eduliga.com
 

Algemene vragen

Voor algemene vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op: 0613197677

Adres Stichting OWG

Stichting OWG
Dragonstraat 16
5044 HR Tilburg
Copyright © 2018 Stichting OWG. Alle rechten voorbehouden.