Welkom bij OWG

Sinds 2005 is DenkspellenExpert actief op de denkspellenmarkt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de beste

denkspellen(web)winkel van Nederland en België. Denkspellen zijn 'hot' en denkspellen zijn voor alle leeftijden!

Gezien de enorme groei van het assortiment van kwalitatief hoogwaardige denkspellen, de groeiende interesse in denkspellen en de oprichting van de vele Plusklassen en Leonardo-stichtingen door het hele land, zijn er dagelijks nieuwe klanten.

Het begon allemaal in 2005 toen grafisch vormgever Ed Straatman startte met het importeren van de IQ Puzzle onder de bedrijfsnaam 'Giant Graphics'. Helaas bleek deze uit China geïmporteerde versie illegaal te zijn en moest hij alle verkopen staken en de voorraden laten vernietigen. Na drie jaar van sluimerende onderhandelingen met diverse producenten, lukte het Ed uiteindelijk om onder andere het exclusieve importeurschap van de LONPOS Colorful Cabin te verkrijgen. Ed: "Deze mijlpaal heeft me definitief doen besluiten om de verkoop van denkspellen aan particulieren, scholen, instellingen, niet meer voort te zetten onder de naam Giant Graphics, maar om ons onder deze naam louter bezig te houden met ons importeurschappen". De verkoop van denkspellen gebeurd sindsdien onder de naam DenkspellenExpert.

Hoogbegaafd
De huidige klantenkring bestaat grotendeels uit consumenten, scholen, speel'o'theken en instellingen. DenkspellenExpert biedt sinds enige tijd ook kant-en-klare pakketten voor de onder-, midden- en bovenbouw. Deze zijn samen met het speciaal voor Plusklassen samengestelde 'Pluspakket' bijzonder populair.
Een belangrijke groep klanten bestaat uit de scholen die aangesloten zijn bij Stichting Leonardo Onderwijs, het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Die scholen gebruiken denkspellen bij het lesmateriaal waarmee kinderen met een hoog leervermogen zich zonder belemmeringen en in eigen tempo kunnen ontwikkelen.
Ed Straatman, zelf vader van een hoogbegaafde dochter, zegt: "Hoogbegaafde kinderen vervelen zich vaak op school omdat wat er geleerd wordt, vastgelegd ligt in kerndoelen, methodes, dag- en weekschema's, toetsen. De manier van leren en het niveau van de leerstof is afgestemd op wat men van een doorsnee leerling op een bepaalde leeftijd mag verwachten.Hoogbegaafde leerlingen leren echter niet stapje voor stapje en hebben een ontwikkelingsvoorsprong van meerdere jaren op hun leeftijdgenoten. En dat gaat wringen."

Rekendagen
Remedial teachers benaderen de spellen wiskundig en kijken vooral naar de moeilijkheidsgraad bij de beoordeling van de kwaliteit van een spel. Ed Straatman legt uit dat leerkrachten en remedial teachers de spellen niet alleen kopen voor de leerlingen, maar ook voor hen zelf: "Ieder jaar staan we op de Nationale Rekendagen, die worden gehouden in Conferentiecentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Leerkrachten uit het basisonderwijs gaan er aan de slag met
hun reken-wiskundeonderwijs. Deze landelijke conferentie wordt georganiseerd door het Freudenthal Instituut. Het is gewoon een genot om daar te staan. De eerste dag komen de deelnemers kijken, een beetje spelen; de tweede dag wat serieuzer en op de dag, voordat ze weggaan, is het gewoon achter mekaar uitdelen, zo enthousiast zijn ze." Op de vraag hoe de virtuele spellen zich verhouden tot de denk-, bord-, en behendigheidsspellen, zegt Ed: "Ouders vertellen me dat ze Ninentendo en PlayStation helemaal zat zijn, omdat kinderen niets meer met de handen kunnen en dat het zelfs een handicap gaat worden. Bovendien zijn erg veel van de virtuele spellen gewelddadig. Bij geen van de spellen van DenkspellenExpert komt geweld voor".
 
Eigen product
In tegenstelling tot vergelijkende denkspellenleveranciers, biedt DenkspellenExpert, mede door een streng inkoopbeleid, alleen de allerbeste denkspellen en onder de meest aantrekkelijke condities. DenkspellenExpert is een bedrijf van superlatieven: het ruimste assortiment met de beste denkspellen, beste service, snelste levering en meest gebruiksvriendelijke internetshop.
Met een hecht en enthousiast team streeft Ed ernaar het bedrijf zo succesvol mogelijk te maken en uit te laten groeien tot de grootste denkspellenleverancier van Nederland en België.
Binnenkort gaat DenkspellenExpert zelf een volkomen nieuw Tangram spel op de markt zetten. "Dat laten we produceren in China, hebben we helemaal in eigen beheer en gaan we in verscheidene talen uitgeven", zegt Ed verheugd.
 
Webwinkel
Uit onderzoek is reeds gebleken dat internetwinkels de toekomst hebben. Voor de Denkspellen Expert is het nu al zo dat ze bekendheid beginnen te krijgen. Ed Straatman: "Als de klanten ons eenmaal hebben gezien, komen ze automatisch naar de webwinkel toe. Als marktleider staan we hooggenoteerd bij zoekmachines zoals Google en als je op zoek bent naar kwaliteit, zul je ons snel vinden".

OWG
OWG heeft met DenkspellenExpert een korting voor OWG-deelnemers weten te bedingen van tien procent op hun gehele assortiment! Ga naar www.DenkspellenExpert.nl, plaats uw bestelling en vermeldt onder 'opmerkingen' de code: OWG plus uw OWG-debiteurennummer. Op de factuur van DenkspellenExpert, wordt de korting van ruim 20% automatisch verwerkt. Deelnemers van OWG kunnen ook snel en gemakkelijk bestellen in de EduLiga webwinkel.
 
Top-10 voor Remedial Teaching
 1. Rush Hour
 2. Set
 3. IQ Cabin
 4. Katamino
 5. Blokus
 6. Tower of Logic Inferno
 7. Lunar Lockout
 8. Alcatraz
 9. Khet

 

Top-3 verkoop van denkspellen in Europa
 1. Duitsland
 2. Frankrijk
 3. Nederland

www.DenkspellenExpert.nl

 

 • LeerJeMee.nl

  Ontdek de functies van Let's LearnLet's Learn is vervangen door LeerJeMee.nl.  OWG deelnemers kunnen zich met hun OWG debiteurnummer aanmelden en mogen dan kostenloos gebruik maken van de hele LeerJeMee.nl omgeving.derwijs. Het is een bijzonder Lioresal for sale online gebruikersvriendelijke en toegankelijke leeromgeving.  Zowel leerlingen, ouders als leerkrachten voelen zich er snel thuis.  Dit biedt verschillende voordelen. Deze voordelen zijn samen te vatten als efficiënter, effectiever en (vooral) leuker onderwijs.

   

  Read More
 • 1
link van Typing tutor voor leerlingen:
owgtypingtutor.eduliga.com
link van Euphoria voor leerlingen:
owgeuphoria.eduliga.com

Login voor deelnemers